Експо Баня София

От 2007 г., когато Roca Group откри своя най-голям Корпоративен изложбен център на Балканите, ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ се превърна в истински център за обмяна на идеи.

ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ е първото място, където се представя пълната продуктова гама на трите марки на Рока България АД – Roca, Fayans и Laufen. Уникалното е, че в изложбения център не се търгува. Идеята е всеки да се чувства свободен да влезе, за да потърси вдъхновение сред изящните порцеланови изделия и иновационни технологии и да открие в тях своя собствен стил. Неангажираността с покупка дава на хората свободата да задават своите въпроси и да създават своите проекти.
 
Центърът за обмяна на идеи ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ предоставя възможност за срещи с водещи архитекти, за разговор със специално обучени консултанти, а също и редица обучения за персонала на нашите партньори и дистрибутори. В последните години изложбеният център на бул. М. Луиза 16 се утвърди и като едно от значимите културни пространства в Столицата, като бе домакин на редица изложби, концерти, театрални постановки, различни форуми и семинари. Повече за събитията в Експо Баня София може да научите в нашата Фейсбук страница.